Nobody Puts My Baby In a Corner

Studerande mamma med för lite tid och för mycket vilja.

Bort med Theo, nu är det Noah som gäller

Publicerad 2013-11-30 14:14:42 i Allmänna , det vanliga,

Vi bestämde oss för att kalla vår fina son för Noah istället för Theo. Det känns som att det nog passar honom bättre ändå. Igår ville Noah äta en gång i kvarten hela eftermiddagen och kvällen. Sånt är underhållande. Särskilt när han äter sisådär 25 minuter i stöten. För att sen vänta en kvart innan nästa ätning. Men sen sov han säkert 5-6 timmar i sträck sen, från midnatt till strax före sex. Hur förvånade var vi? Att försöka få honom att sova i baby nestet är dock en svår sak, så istället sover han oftast bredvid mig. Så sover vi bäst, kanske för att han har fri tillgång till mat om han skulle vilja ha det.
Appropå namnet, nu får vi byta namn på julklappar och babyböcker. Tur att jag inte skrev in det i de fina böckerna, mhm!
 
 
Fin kille, ändå.

Om

Min profilbild

Evelina

En heltidsstuderande heltidsmamma med gudsambitioner. Klarar allt och ingenting. Här är utdrag ur livet, dagarna, om hur det är att försöka hinna med allting på bäst sätt - men samtidigt aldrig hinna med någonting. Här skriver jag om mig själv - Evelina - och min fantastiska son Noah född i oktober 2013. Att vara ung, att vara student, att vara mamma och allt som hör till!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela