Nobody Puts My Baby In a Corner

Studerande mamma med för lite tid och för mycket vilja.

Från en föreläsningssal

Publicerad 2013-09-30 09:57:45 i Allmänna , det vanliga,

Känner mig ganska stark idag ändå, sittande på tidig föreläsning med två veckor kvar till beräknat förlossningsdatum. De andra blivande mödrarna i mammagrupperna skulle ta helt ledigt sista 1-2 månaderna. Sån lyx man kan ta sig som heltidsarbetare men inte som heltidsstudent tror jag. Inte om man vill fortsätta snylta pengar från csn åtminstone :) .
Fokus är driftande, visst, nordisk historia i all sin ära - men en krampande livmoder får fokus att drifta. 

Glädjs oerhört över orken. Ännu mer över den nu friskare kusinen Oscar som klarade operationer och dropp som bara liten treveckors-plutt. Det vänder nu, hoppas jag.

 En sista sak, okända människor som tror att de har rätt att lägga händerna på min mage. Min mage. How dare they?! 
En man i kyrkan igår gjorde om detta misstag upprepade gånger, trots mina upprepade förklaringar om att barnet var sovande och därmed orörligt. Hands off, bitch! 

Om

Min profilbild

Evelina

En heltidsstuderande heltidsmamma med gudsambitioner. Klarar allt och ingenting. Här är utdrag ur livet, dagarna, om hur det är att försöka hinna med allting på bäst sätt - men samtidigt aldrig hinna med någonting. Här skriver jag om mig själv - Evelina - och min fantastiska son Noah född i oktober 2013. Att vara ung, att vara student, att vara mamma och allt som hör till!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela