Nobody Puts My Baby In a Corner

Studerande mamma med för lite tid och för mycket vilja.

Livet just nu

Publicerad 2013-10-31 13:00:08 i Direkt ur livet, Noah,

Efter första två dagarnas kaos (hej, hysterisk baby lika glupsk som far sin. Hej ömma bröst) börjar det ändå lugna ner sig. Några timmar sömn extra var gudomligt efter lite för många sömnlösa. Nu är det amning,amning och mer amning som gäller. Imorse kissade han sig själv i ansiktet. Nackdelen med att ha snopp ;) världens finaste är han ändå, till och med när han skriker sig röd som en liten demon. 
Det stora problemet är det här med namn, vad kallar man en sån som han? 


Det är fantastiskt att vi är två som hjälps åt att lära känna den här lilla människan, och att vi dessutom har mor - och farföräldrar precis runt hörnet. Dessutom är han världens finaste. Så det så. Och vi älskar sönder honom <3

Om

Min profilbild

Evelina

En heltidsstuderande heltidsmamma med gudsambitioner. Klarar allt och ingenting. Här är utdrag ur livet, dagarna, om hur det är att försöka hinna med allting på bäst sätt - men samtidigt aldrig hinna med någonting. Här skriver jag om mig själv - Evelina - och min fantastiska son Noah född i oktober 2013. Att vara ung, att vara student, att vara mamma och allt som hör till!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela