Nobody Puts My Baby In a Corner

Studerande mamma med för lite tid och för mycket vilja.

Det kommer ett språk, ord för ord

Publicerad 2014-07-27 06:36:06 i Allmänna , det vanliga, Livet med barn, Livet utanför,



Andra roliga saker om Noah. Att han säger både mamma och phaphah (pappa) är ju inget nytt. Nu försöker han dock sig på allt svårare saker. Efter att ha repeterat ordet "bada" typ sjuttifjorton gånger lyckades han nöjt härma det. Nere vid vattnet pratade vi om trädet, det stora fina trädet med vassa blad och hör en fokuserad Noah försöka om och om igen med "trrräääh". Sen kom det ankor. Ingenting är så häftigt som ankor som simmar runt och letar mat. "Kaah, kaah" sa Noah och pekade efter dem när de försvann. 
Att han dessutom till och från drar fram en bok ur hyllan, slår upp den och börjar med sin "blaladablabla"-ljud gör att det blir alldeles varmt i magen. Han vill läsa för oss som vi läser för honom. 
Det går så fort nu, en eskalerande spiral av nya kunskaper i denna lilla människokropp. Inte konstigt att han slocknar genomtrött varje kväll efter allt nytt han lär sig varje dag, vår lilla smula. 


Att vara förälder till honom är verkligen en lyx. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Evelina

En heltidsstuderande heltidsmamma med gudsambitioner. Klarar allt och ingenting. Här är utdrag ur livet, dagarna, om hur det är att försöka hinna med allting på bäst sätt - men samtidigt aldrig hinna med någonting. Här skriver jag om mig själv - Evelina - och min fantastiska son Noah född i oktober 2013. Att vara ung, att vara student, att vara mamma och allt som hör till!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela